I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, August 7, 2012

Keje yang TAK penah nak habis.. (-_-")

Assalamualaikum..

Hye... Apa khabar?? sihat dak?? harap korang sihat la yerr.. what?? aku sihat tak?? huhu.. aku kat sini tak berapa nak sihat sangat.. macam ni la.. banyak keje sangat.. badan pon sakit - sakit.. especially kat bahagian pinggang & tulang belakang.. peerrgghh.. sekali mengeliat, keletak keletuk bunyi.. dah macam nenek tua dah.. haha.. 

Hari ni sampai office terus buat checklist.. macam biasa la kan.. kalau tak buat checklis, tak teratur aku wat keje.. kejap nak wat keje ni, tak siap lagi keje ni, nak wat keje tu pulak.. last - last 1 hape pon keje tak siap.. hampeh..

Tengok la.. tak cukup tangan aku..atas, bawah, kiri, kanan semua ado..

Nasib baik ade fana.. she's help me alot u know..Thanks fana.. ^^

"RFI" (Request For Inspection)..Dari zaman aku practical, sampai la aku keje.. bende ni tak penah nak settle.. tak paham aku..

Mintak tolong fana failkan balik semua jadah haram ni.. Sakit mate mak tengok jah oii..
~_~"









6 comments:

Juwana Haswani said...

ehemm!! hahah ,, asal ofis kaw mcm tuh ~~~

Miss Myzatul said...

biase la opis sementare.. asalkan ade bilik sendiri utk wat keje.. huu.. gigih kan aku.. ^^

.resz. said...

rasa mcm kenal lah. rasa satu sekolah dengan soleh, rahman, ayu, sarafatin kan :) dah kerja ni. best nye. ada kerja kosong tak :)

Miss Myzatul said...

aarr..dorang tu satu kelas ngan mai mase kat teknik dulu.. hehe.. resz ni poly PD ea..^^

.resz. said...

yelah poly PD. haa. siapa dulu tunjukkan gamba mai. lupa. saturumah dengan rahman dengan soleh dulu tau :)

Miss Myzatul said...

la yew ke... tecik nye dunia ni.. soleh dulu penah kene gosip ngan mai tau.. sebab mai suke kacau dia.. dia kan pemalu.. haha.. kelaka bila igt balek.. huhu =p