I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, March 28, 2011

Selamat Hari Tue Yuyunk...=)

Assalamualaikum.....

Hye u all's...mcm ne ngan korg sume???sehat dak????heeee....=) mesti korg PELIK + TEKEZUT = PENGSAN bukan bile nengok tajuk entry kali nih...haha...sape kah gerangan YUYUNK itu???laki mne plak yang dah tambat lagi tertambat ngan aq...??uuhhuuiiii.....cube lah teke....heeeee=)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ok...mase dah tamat..sesi teke meneke sudah abes...jawapan yang anda berikan sume salah ok...S.A.L.A.H...!!!hahaha...ketawe dgn rakus mcm HAN_ _...ta boley sambong..kang ade kang yang ta boley nak tido mlm nih..haha..

Sudah2 lah mengarot mai....cecite lah yang sebenarnyer....sesungguhnye sifat jujur itu amatlah penting dalam hidup ini...(ayat ta boley bla...skema+meyampah tahap gaban bukan..haha...)ok lah..straight to the point...YUYUNK yang aq maksodkan bukan lah seorang lelaki..tapi dyer merupekan seorang PEREMPUAN...(wooowww!!!!sudah lesbiankah ini budak???mentang2 baru putus chinta..~~)haha..mesti korg pk mcm tu kan...ta mungkin lah aq lesbian kan..agak2 r kan..aq masih waras lagi kowt..masih taw bezekan yang mane baeq yang mane buruk...

Meh aq nak kenalkan YUYUNK aq kat korg....heee....=)


Ini lah yati..NOOR HIDAYAHTI BINTI ABD BASIT...yatie yang sebelah kiri...yang cute lagi santeq+menarik+tertarik yatie mmg debom...!!aawww...!!!haha...aq kenal yati nih mase kat skola teknik kote dulu...ktorg sgt2 lah rapat...aq pown ta taw lah mcm ne aq boley rapat ngan yatie nih..padahal mase aq baru2 masok skola dulu..aq paling  menyampah giler vavi lah kat yatie nih...bukan ape..prangai dyer mmg gedix tahap dewe...bagi aq lah kan...penah skali tuh yatie nangis sebb kene damn ngan senior2 kat aspuri..aq punye lah senyum lebaq sambil berkate2 dlm hati..PADAN MUKA HANG...GEDIX SGT..HAAIIISSHHH...NYAMPAH TAHAP SAMPAH..HAHA..!!! (jahatkan aq nih...suke menilai org dari segi luaran)hamek ko..bile dah kenai si budak yatie ni baru aq taw.. yang dyer nih bukan lah gedix di buat2..tapi mmg gedix semulejadi kowt..ataw bahase yang leih sopan sikit adalah manje..MANJA yerk mai..haha..

Aq sgt2 lah sygkan yatie nih..klu ade ape2 problem aq mesti gtaw dyer..lepas aq kongsi prob aq ngan syed...turn yatie pulak memujuk aq..haha...poyo+ngade2 kan aq nih..mmg ta dinafikan lah aq mmg ngade2...so what???ade aq kesah..haha!!

Hari ni merupakan Hari lahir YATIE...atau bahase omputih nyew....BIRTHDAY yatie lah kan...aq ta wish pown kat fb..dan aq jugak ta anta msg birthday pown kat yatie...aq sengaje wat mcm tuh..sebab aq nk wat special entry for her...=)

Dear Yuyunk :

Assalamualaikum yunk...mcm ne ngan hari ni???it's every things all right????ade kene baling telor ta???ade kene simbah ngan air bucuk ta???ade kene mandi ngan tepong ta??ade ta sume tuh????heeee.....=) first of all..adha nak wish HAPPY BIRTHDAY....semoga ayunk happy ngan family tersayang...hidup diberkati Allah dan happy2 selalu yerp...sayang sgt kat ayunk..sory sgt sbb wish lambat...saje jerk nak wat gempak..huhu..ayunk jage diri kat UITM tuh..jgn nakal2 kat sane...adha pupuk nanti..heeee..=)klu ade problem ke...just gtaw adha ok...jgn simpan sowg2...ta baek utk kesihatan..ceeewwaahhh...owh sebelum telupe...kat sane jgn cengeng2 taw...ayunk kene kuat & tabah menempuhi cabaran kat sane...Allah sentiase berade di sisi ayunk...adha akan support ayunk dari blakang ok...and lastly, smoge persahabatan kite kekal sampai akhir hayat...ayunk lah sweet adha yang paling adha syg...gile2 sayang lah..naseb baek ta jadik giler.. terime lah present yang ta seberape nih...heee=)

  Thanks to Encik google coz menyediakan kek yang khas utk yatie...huhu...



p/s: aq byk name samaran kat skola teknik dulu..budak2 dorm panggil mama..budak kelas panggil adha(Perempuan) & Mai(lelaki)...and kwn2 rpt aq panggil a'a...name betol aq pulak...NUR MAIZATUL ADHA...cutekan..haha
(silelah muntah klu anda mahu..heeee=)

Wednesday, March 23, 2011

MY STICKY FRIENDS CONTEST

Assalamualaikum.......

Yaaawww....!!!CONTEST lagi..lagi dan lagi......giler contest btol aq nih kan..haha...thanks too Miss Ikin coz mengeTAG aq yerp...cyg ko larh..huhu...

Contest kali ni dianjurkan oleh cik Ieka Lovva kitew nih....jom lah ramai2 join contest nih...nak taw syarat2nyer jom terjah blog beliau..just klik kat banner di bawah ni k....=)

alololo...cutenyer cik Ieka kite nan kwnnyer....ciap pelok2 lagi....ccuuuwiiiitttnyerrr...=)

okey..meh sini aq nak kenalkan sticky friend aq plak..
taarrraaaaa!!!!!
*
*
*
*
*
*
Name dyer Syed Mohd Amirul...=)

hhuuiiisssshhhhh...jenoh aq na mencarik gambau aq nan dyer...akhirnyer jumpe jugak..haha...ni lah satu2 nyer gambau yang aq ade...gambar ni diambil mase budak2 skola rendah aq wat reunion dulu..heeeee...=)..

aq ngan syed ni kwn dari kecik lagi...aq sgt2 sygkan dyer ok..susah senang aq akan kongsi same2 ngan dyer...klu aq ade masalah, syed lah org  yang pertame skali yang aq coll..aq akan menagis kat dyer smpai aq puas...nnt dyer mesti pujuk aq..pastu mesti dyer bagi semangat kat aq...slagi aq ta luahkan kat dyer slagi tu lah hati aq ta kan tenang...ko lah kwn aq yang THE BEST lah syed..cyg ko ketat2...heeee...=)
PERSAHABATAN KITE TA KAN LUPUT WALAUPUN AQ DITAKDIRKAN PERGI MENINGGALKAN DUNIE INI TERLEBIH DAHULU DARIPADA KAU...sayang ko sgt..nngggeeeee=p

Nak tag
*
*
*
cik ryana
syed amirul
nureese
amalina
nanie zainudin




Effect ta derk Keje kat opis...=)

Assalamualaikum....

Hye,hye,hye,hye!!!!kembali lagi bersama Myzatul...hati sangat gumbira pada hari ini..mau tau kenape????uuhhuuiiiii...meh dok dekat2 cini..nak cecite nih..heeeee=)

Hari ini semua budak2 office aq ta derk kat office...semua ok...xderk seko pown yang tertinggal..mereka semua sudah berhijrah ke Johor Bahru untuk menghadiri taklimat yang di anjurkan oleh pihak consultant aq iaitu IPMS...aq tau lah meaning IPMS tuh ape kan...yang aq taw IPMS nih syarikat consultant yang sama2 terlibat dlm projek aq kat UTHM nih...Yeeyyyyy...!!merdeka!!!wat pertame kalinyer aq boley mengangkang kat opis nih sambil TERSENYUM LEBAR tanpe perlu TENSION2 wat RFI yang memboleykan hidop aq porak perande...hhahahaha..THANKS to IPMS..syabas..!!!anda telah melakukan tugas yang baek ok...haha...

Disebabkan semua kerja2 aq dah siap pagi tadi..so aq pown mulelah merajinkan diri untuk membuat header baru...yawww.....!!!teruje sungguh yerk disitu...korg nampak ta header baru aq tuh...header tuh aq wat dengan titik peloh aq taw...(berpeloh2 habes....)hahahaha..good job mai..!!akhirnyer anda berjaye jugok merealisasikan impian anda untuk try membuat sendiri header bagi blog anda ini...uuuhhuuuiiiii....(ayat ta boley bla..skema na mampos..)

walaupon header yang aq hasil kan tuh simple pimple...tapi amat bermakne bagi diri aq...so lepas nih ta yah lah nak susah2kan org laen spy wat kan header blog utk aq kan...heeee....=)

 Header lame yang telah dihasilkan oleh encik Coffee for all..cooll kan..=)

Header yang aq wat sendiri...heeeee..=)
ok bubye..=)


p/s :thanks sudi bace..=)

Tuesday, March 22, 2011

Macammmmm cciiiiii...!!!!!

Assalamualaikum...

Mlm ni mood aq mmg tahap maximum gunung berapi nak meletop..walaupon mood mcm haram jadah..tapi still memulekan entri dengan salam ok...sopan sungguh..anak sapo lah nih..hahaha!!!

Bebalik pade main topic kite..nape mood aq mcm harammmm mlm ni????hhuuiiissshh..panjang citer nyer..baru jerk jap tadi aq offline..konon2 nak tido awal lah mlm nih kan..pastu nak manje2 kan muke nan bedak sejok sari ayu...(jadik antu jap)..huhu..tibe mase aq ngah sebok membasoh muke..handphone menjerit2 mintak di sepak..ooppsss..mintak di angkat lah...kelang kabot aq kuar tandas...bile aq angkat..tibe2 suare pompan yang kedengaran...agak kepelikan yerk di situ..pompan????dialog yang berlaku lebih kurang mcm ni lah...

mai : hello...assalamualaikum..sape nih???
miss cibai : eerr..wslm..ni sape...??
mai : ehh??sape plak nih??ni mai..
miss cibai : ni mai ea..maizatul???
mai : yup ni maizatul..ni sape nih???
miss cibai : ko nih x-couple husai kan..
mai : ehh??nape plak nih???eerrmm..aarrr....
miss cibai : ko ta yah r nak kacau2 husai lagi..dyer ta suke..ta yah nak chat2 ngan adeq dyer kat fb...adeq dyer ta tau ape2..
mai : eh???ape plak nih???sape yang kacau sape nih???sape yang mulekan dulu...haddoiii..ko ni dah nape??budak tuh yang mule tegor aq dulu...yang ko nak sebok nih dah nape..??aq  ta derk pown kacau husai pown..
miss cibai : mmg la ko ta kacau husai..tp ko kacau adeq dyer...
mai : eh...slh kew kwn nan adeq dyer???lagi pown adeq dyer yang mule tegor aq kat chat..sooo..ta kan aq ta nak lyn kan...aq ni bukan sombong & bongkak mcm ko...tepon org..dengan ta bagi slm..pastu nak warning2 org plak..ko spe???
miss cibai : aq nih couple husai..ko yang r nak kacau2 family dyer..dyer ta suke..bak kate dyer..ko nih pompan jalang!!ta layak nak kacau2 dyer..
mai :(naek hangen sbb panggil pompan jalang)hei..mulut jage ckt ea..ko ni apsal nak gebang2 plak kat sini kan..yang ko sebok sgt ni dah nape???aq xderk kacau dyer lah siiiiooottt.....
miss cibai : eh ko ni...ko igt ka bagos sgt????nak gadoh ngan aq ker????!!!
mai: hhuurrrmmm.. ta kuase la aq nak gadoh psl jantan...buang mase jerk..bodo la siaal gadoh psl hal kecik mcm kuman nih...
miss cibai :ko ta yah nak bagos sgt lah...
mai : dah2 lah tuh..mls r aq nak layan..bende dah lame dah kowt...dah 2 tahon dah belalu..mls nak igt2 balik...krm slm!!!! kat husai...yang ko plak ni x yah r nak herok sgt ok..bye!!!
puuppppp!!!!talian di matikan...


Menggigil badan aq menahan amarah....tarik nafas.....hembussss......!!!saba mai....ta yah di layan pompan bodo mcm tuh...bile dah cool..aq pown baring kat katil..bedak sejuk entah ke mane tah..mls aq nak pk..haha...!!!


baru jerp nak sejok kan aty..pompan tuh msg aq plak...!!!!what the HELLLL!!! apsal kacau2 lagi minah seko nih..hadoi.....


msg yang dyer anta kat aq...


miss cibai: eh lupe plak aq nak gtaw ko..husai dah buang dah segale harte bende ko kat sungai...so  ta yah nak kacau2 dyer lagi!!!
mai : sooo????ade aq kesah ke???aq taw ko jelez kan..haha!!
miss cibai : ta derk maknenyer lah aq nak jelez...dyer tuh pakwe aq..aq pown ta penah gadoh nan dyer psl ko lah..sbb aq tau ko nih mcm ne sebenarnyer...mmb aq byk lah kat skola teknik dulu...aq taw lah..
mai : dah tuh..klu mmb ko byk kat skola teknik dulu igt aq heran???aq taw lah dyer pakwe ko...dah tuh nak gebang2 lagi wat pew???attooiii.....ko kenal aq kew???jumpe pown ta penah nak banyak bunyik pulak erkk....
miss cibai : ko ta yah r nak tunjuk mcm ko nih bagos sgt kan..aq just nak gtaw ko je..pape pown thanks lah ye clash ngan dyer dulu..aq pown  ta kan sie2 kan dyer..huhu..aq tau la ko dah lame ngan dyer klu nak dibandingkan dgn aq..
mai : soooo...ade aq kesah..lame ke..kejap ke....aq dulik ape kan...kesah dah lame kowt..mls nak ungkit2 lagi..yang ko harok ta tentu psl nih dah nape???igt aq nak rampas dyer dari ko kew??eee...tlg r...ta kuase aq...ta yah r nak sebok2 sgt pasal hal org laen..baru couple jerk kowt...hal kecik pown nak mlatah..cool r beb..haha!
mis cibai : yeke....tahon lepas mase bfday dyer bkn ko kew yang tehegeh2 nak pass hadiah & surat kat dyer???dah clash kan mase tuh....aq bukan jenis org yang suke carik pasal...tapi klu ko nak tau..dah lame aq carik ko..sejak tahon lepas..tahon ni baru dpt kutip phone number ko..lau ko carik psl ngan aq..sampai lubang kubor pon aq boleh korek..huhh...jadi pompan tuh prangai bia elok skt erk.. ta yah r nak tehegeh2 lak kat laki..wat malu kaom jerk..aq pown taw yang ko penah ty mmb sai kat poli merlimau tu..klu dah desprate sgt ta yah r nak menunjuk..g r lari ruma ikut jantan  len law desprate..
mai : eh..mulot ko mmg mcm ciiii erk... aq ade maruah lah shiiiaaallll...! mmb sai yang ko maksodkan tuh arep kew??/huuurrmmm....dak tuh mmg 1 kelas ngan aq...aq pown..dlu mmg la aq still syg lagi kat dyer..dulu bodo2 lagi..zaman firaun maen psp..haha! tp skrg aq da ta heran dah kowt...yg ko nak carik aq sampai lubang kubo nak wat pew???aq idop lagi kowt...lom mampos lagi..ade kew aq kacau idop ko??bende dah lame..yang ko nak gebang2 sgt dah nape...attooiii..x phm...psl jantan pown nak gado kew...suda2 la tuh..wat malu kaom jerk nyah...!!
miss cibai : ko jgn igt ko bagos sgt erk...jadah ko lah...aq ta kate pown ko nak rampas pakwe  aq tuh..ko nih muke ala kadar jerk..nak kate bagos sgt tuh pon ta derk la jugak erk..cume aq ta suke ko nak kacau2 family pkwe aq..aq taw r ko yang add adeq dyer kan..dyer dah gtaw yg ko ade gak ty psl aq ngan sai..ko ade life sndri kan skrg..so what if ko BERAMBOS  teros..jgn kacau2 idop org...semak r!!huhh..law ko igt diri ko dah bagos sgt nak ckp aq cmtu ckp depan2 r beb..stakat ko..ujung jari kaki aq je lah..!
mai : zZzXZzZz...(mls nak layan betine cibai..)..=)


so kesimpulannyer..aq mls nak layan pompan yang kemarok sgt ngan jantan..contoh mcm pompan ni lah kan..sanggop nak gadoh pasal jantan..ta ke bodo tuh namenyer...haiiiii...ta pahm aq....!!!


p/s : thanks sudi bace luahan hati aq nih...=)



Monday, March 21, 2011

Contest Cik Beba : Mimik Muka Minta Lempang!!!

Assalamualaikum...

Hye kalian semua...sehat ta???heeeee..kali nih aq nak join contest yang di anjurkan oleh cik beba kite nih...agak menarik yerp contest kali nih...MIMIK MUKA MINTAK PELEMPANG..!!!AaAaWwW...CAKITNYER....heee... 

Jom lah join ramai2...korg just lempang jerp muke kat bawah ni yerp...hihihi....


Ni gambar yang aq pertarohkan untuk di lempang..heee.....lempang lah ramai2...akan ku balas dengan tendangan sakti..hahahahaha



Muke lepas kene lempang..mengajok ta tentu pasal..tadi nak sgt kene lempang kan..huhuhu

Nape muke aq ni patut menang???heee...sebab bukan senang aq nak amek gmb mintak pelempang mcm ni..slalu cun2 jerp gmb aq..haha..statement mmg mintak pelempang kan..PANG..PANG....!!hahaha

nak tag 
*
*
*


Sunday, March 20, 2011

Cinta & kasih sayang...

Assalamualaikum...

Cinta dan Kasih sayang aq hanya utk kau sorg jerp..mungkin bagi kau aq nih ta derk nilai langsong utk kau...tapi bagi aq, kau adalah seorang insan yang sgt2 istimewa bagi diri aq..aq bersyukur kehadrat Ilahi kerana bagi peluang untuk aq mengenali diri kau, menyayangi dan disayangi dan juga dicintai oleh kau...aq sangat2 bersyukur...


3 tahun merupakan kenangan yang indah dalam hidup aq..segala peristiwa yang berlaku sepanjang tempoh itu akan aq abadikan dalam lubuk hati aq sampai bila2..kau lah insan yang aq sayangi dan aq cintai sampai aq mati....tiada seorang pown yang boleh menggantikan diri kau dalam hati aq ini..aq amat mencintaimu dan merinduimu sepenoh hati aq..tersangat2 lah rindu sampai ta terkate..yang mampu hanyalah mengalirkan air mate...


walaupon sekarang aq tau ko dah bahagie bersama orang lain..tapi aq tetap mengharapkan kau kembali semula dalam dakapan aq..aq tahu itu semua mustahil bukan...namun itulah yang aq harapkan..aq ta nak tipu diri aq..aq masih sayangkan kau walaupon hampir 2 tahun kite berpisah..selama 2 tahun aq cube utk melupakan diri kau..aq cuba utk terima lelaki lain dalam hidup aq..namun semuanya sie2 saje..hati aq tetap pade kau..


aq masih lagi igt sewaktu kite mula2 kenal...aq tersangat2 lah malu sehingga ta mampu nak menatap mata kau yang redup itu...memang kelakar sgt time tuh..=")..menggigil seluruh tubuh aq bila kau berade di sisi aq..jantung mule lah berdegup kencang mcm nak meletop..haha..kelakar sgt..tapi aq sgt2 bahagia bila bersama dengan kau..

Igt lagi sewaktu kite berbalas2 surat..walaupon time tuh bukan nyer ta derk handphone..tapi desebabkan perangai yang yang gedix nih..kau layankan jerp..kau bersusah payah poskan surat utk aq..dan setiap kali kau pos surat aq mesti nak kau pos surat tuh lebih dari 1..hehe..gedixkan aq nih...bukan ape..aq akan tersangat2 happy bile dpt surat daripada kau..bagi aq  itulah utusan yang paling istimewa dlm hidup aq..terima kasih sgt2..sampai hari ni aq tetap simpan semua surat2 kau..tapi ade lah jugak dlm 2, 3 keping yang hilang...surat tuh hilang pown sebab aq sembunyikan time aq kene spotcheck dorm dulu..hehe..mne tah aq letak sampai ilang..sowy..=)

Masih segar dlm ingatan aq mase kite gayot kat public phone..berejam2 kan..haha..setiap kali balik skola aq mesti cop public sbb nak tepon kau dan cerita kat kau ape yang terjadi kat skola..maklomlah hp kan ta boleh bawa time kat asrama dulu..so public lah tempat aq melepaskan kerinduan kat kau..sweet sgt time tuh..hihi..bile dengar suare kau..hati aq teros jadik sejuk..pastu mulelah sebak..rindu sgt time tuh..=")

Bile aq dalam kesusahan pulak, kau lah yang tampil membantu aq..kau lah yang sanggop menenangkan aq..kau lah yang memberi aq semangat utk teruskan hidup..sehinggakan aq rase, kau lah segala2nya dlm hidup aq..aq amat menyayangi diri kau....

Dan sekarang sumue itu tinggal kenangan..kau pergi meninggalkan aq keseorangan..aq tahu semua salah aq..aq ta hargai kau sepanjang kau berada sisi aq..sampailah kau tinggalkan diri aq, baru aq sedar yang aq TERamat mencintai kau..maafkan aq...maafkan aq...maafkan aq...="(


Aq doakan kau bahagia disamping dia yang tersayang..kebahagiaan diri kau adalah kebahagiaan diri aq juga..walaupun kau bukan lagi milik aq sepenuhnya..
cinta memerlukan pengorbanan..dan aq sanggup berkoran untuk melihat kau bahagia walaupun aq sengsara...



ikhlas dari dalam lubuk hati aq..aq amat menyayangi kau dan mencintaikau sepenuh hati..sehingga tidak mampu untuk berkata2..hanya mampu menangis dalam lubuk sanubari...


Batu Pahat...

Assalamualaikum...

Hye...jap lagi aq dah nak kene balik batu pahat..beratnyer rase hati ni nak balik sane...bukan sebab aq ta mau dok ruma fara...& bukan jugak sebab aq ta nak jumpe fara..tapi ni sume sebab keje...KERJA..KERJA..DAN KERJA..!!!hurrmm...nnt bile dah balik sane mesti betimbun2 keje yang aq nak kene wat...hhuuiissshhhh...mlsnyer nak ngadap sume RFI tuh...!!

ni lah keje2 yang bakal aq ngadap nnt..haaiisshhh..byk giler kan...

Cepat2 lah abes LI..dah ta sabar dah rasenyer...nape aq kene abeskan LI aq lmbt??sedangkan mmb2 aq sume abes LI bulan 4...nape aq sowg kene abes bulan 5????tensionyer aq..!!ni sume gare2 kak yati lah nih..(PA boss aq)..dyer swoh aq sambong sampai bulan 5..sbb dyer taw aq naek poly bulan 6..haaiisshhhh...x sukenyer aq...!!!

 Ni lah RFI pilecap yang nak kene aq ciapkan attachment dyer..ade 179 RFI..giler vavi punyer lah...drawing dyer aq dah ciapkan b4 cuti ari tu..tinggal nak warne kan pilecap & attachkan kat blakng RFI tuh..hhuurrmmm...


Lepas ni mesti dah ta dpt nak merase bangon lambat lagi..pastu mesti dah ta dpt merase cuti lagi..sebab ari2 aq keje..temasoklah ari ahad..kejam kan..ari ahad pown kene keje jugok...padahal aq ni just practical student jerp..tapi kene keje mcm pekerje tetap dah...haaiisshhhh....ya Allah kuatkan lah semangat aq...

Ta sanggop rasenyer nak ngadap bende alah sume nih...tapi nak ta nak kene ngadap jugak kan..dah keje aq..(mai..ta baek mengeloh...tuhan ta suke..trime dengan redha ok..=)..)

ok lah...nak ciap2 balik batu pahat..bubye jb....bubye ayah,ibu,angah & ikin...=)cyg korg sume...heee...=)

p/s: thanks sudi bace..=)

BerTerbangan Di AwaNan Biru....

Assalamualaikum...


Hye...dah lame rasenyer aq x update entrykan..dah besawang2 dah..huhu..sowy lah yerpp..aq busy wat report kuning aq tuh..lecture aq dtg minggu lepas..tuh yang besengkang mate siapkan report..(pdn muke sape swoh buat keje last2 minitkan..hamek ko..)..but..alhamdulillah lah..sumenyer berjalan lancar ari tu..x sie2 xtido mlm ciapkan report..heee....=)


Entry kali ni bukan nak cecite psl report LI aq tuh ok...aq nak cite psl aq nan family aq g kL naek kapal terbang..wee...sgt2 best..hoho..mesti kowg ckp aq jakon kan..hurrmm..mmg aq jakon pown..sgt2 jakon ok..ade aq kesah kowg ckp ape pown kan..haha..tuh pengalaman first time aq naek kapal terbang..selame aq hidop 20 tahon kat dunie nih taw...(ooppsss..silap..blom masok 20 tahon lagi..bulan 6 nnt..heee..)..


Pagi2 lagi ayah dah kejot aq & adeq2 aq bangon...ayah takowt lambat..mne ta  nyer..ktorg ni kan klu dah mandi..mmg berejam cikit...nak2 adeq aq yang ke-2 tuh..haaiisshh...di sebabkan ta mau kelang kabut..ayah aq kejot kol 4.30 PAGI...hhuuuhhh!!awai gile vavi lah..haha..padahal flight kol 8.30pagi..hhuurrmm....


Kol 7 ktorg gerak dari ruma..time nak gerak..boley plak ujan lebat....nak x nak kene redah gak lah..naseb baek lah airport senai x jaoh sgt dari ruma aq...lalu highway saja..hihi..ktowg sampai dlm kol 7.25 kowt..bile dah ciap check in..ktorg g tempat ruangan utk menunggu pesawat smpai...ktorg g ngan kwn baek ayah aq..aq panggil dyer cik din panjang..sebab ape panjang???sebab cik din nih tinggi giler..tuh yang paggil panjang..nak panggil tinggi mcm x kene plak..hehe...


ok lah..mls plak nak bebel panjang2..(padahal dah xderk idea..haha..)jom terjah gmb2 aq ngan family aq..hihi..kowg negok lah sampai juling yerp..pade sesape yang mau muntah nengok aksi2 aq yang gedix lagi poyoco..sile lah muntah..xderk sape mau larang nyah..heeee....=)

ni lah ruangan tempat menunggu pesawat..ramai sgt time ni..sampaikan aq xdpt nak duduk..haaiissshhh..

aishah & asiyra..gandingan yang mantoppp!!

muke mcm nak minx pelempang jerp budak seko ni kan..haha

b4 naek kapal terbang mari kite snap picture bersame..weee...=)

peace!!naek lah airasia time hujan..nnt boley gune payong dyer..pinjam jerk ok..ta mau curik bwk balik ruma yerp..hahaha

Tesenyum lebaq ayh aq..nampak lah happynyer..hihi..=)
dah nape nan ikin ni..tutop muke plak.malu ke hape tuh???haaiisshhh..x phm2...

paece!!

Mengumumkan ketibaan en Mualis dan keluarga di lapangan terbang  KLIA , kuala lumpur..!!weee....

lambat lah kowg ni jln..kate ayah kpd angah(si jurucamera yang x bertauliah..)hahah
Besaq sungguh airport KLIA ni yerp...agk2 bape juta lah buat airport nih...haaiisshhh.kaye2..

bersame ibu tersayang ..weeee...=)

jelir2 lidah plak ikin ni..potong lidah kang baru ko taw..haha

comey ta saye posing mcm nih..huhu...=)

jurucamere dah ponat amek gmb org..skrg amek gmb dyer plak..uuhhuuiiii..=)

Setelah ponat bejalan2 di KLCC..time utk balik jb plak..flight pkl 9...time ni aq ngan family aq ngah tunggu boarding time...=)

time utk naek kapal terbang..weee...swonoknyer..=)

cakkk!!!hehe

yeyyy!!dah sampai senai airport....peace...=)


pengalaman yang ta kan aq lupekan sampai bile2..thanks to my papa coz bwk ktorg merase naek kapal terbang nih..cyg giler lah kat ayah..wee...anyway..thanks jugak coz jadik feshion designer utk along..hihihi



Tuesday, March 8, 2011

Alot of thanks for "coffee for all"...=)

Assalamualaikum..

Hye...special entry for encik coffee for all coz sudi buatkan header blog aq for FRE...!!wwoooww!! sgt teruje...toceh3xx..sgt happy selepas sekian lame blog aq nih tanpe "kepale"..hehe..

Thanks sgt2 ok..kepade se siape yang mahu header blog free..jom terjag blog encik coffe kite nih...


Header yang sgt santeq+ bombastik ok..thanks sgt2...weeee...=)

Sunday, March 6, 2011

Gedix SanTai Di .......???=)

Assalamualaikum...


Hye...korang mesti penah pegi kan shopping complex yang kata atas tu..expecially org batu pahat..tipu lah klu x penah pegi kan...heee....entry kali ni aq nak bercerita pasal Batu Pahat Mall...atau yang lebih mesre di panggil BP MALL...Aq bukan nak crite pasal sejarah penubuhan Bp mall ni..x kuase ok..huhu..

Ok lah..straight to the point..ptg tadi aq ngan cik fara berserta ngan adeq beliau cik fatin pergi menggedix kat Bp mall ni....bagi aq ni kali ke-3 aq dtg Bp mall semenjak aq dok kat sini..seriously mmg besar shopping complex ni...mcm jusco tebrau kat jb...best3x...hehehe=)

jom terjah aksi2 gedix ktorag...weeee...=)

Fara bersame adeq kesayangan...both of them are very cutelah...jelous i nyah..hehehe


 mase ni ktorang ngah tggu makanan...so sedap nasi ayam BBQ...thanks fara coz blanje mamam..weeee...=)

 cak..my name is fatin..i'm sweet 7teeennnnn...=)

 B4 masok wayang..posing dulu ngan spec 3D yang besau giler..haha..

 peace.....!!stylo kan saye dgn spec ini....hahaha..muke mcm nak minx penampar bukan..hakhak...

 pas habis tgk wayang..time utk balik ruma pulak...weee....

 b4 balik ruma amek gmb dulu ok..pekare wajib nih..hehe...
(dimoknyer aq...fara kat sebelah dah mcm adeq aq dah...atooiii..nak kene diet ni..=___=")

 Miss fara (si driver)

 Miss Fatin (si penunjuk jalan)

Miss Myzatul(si menyemak..haha)

lastly...thanks to cik fara coz sudi bawak aq jln2 kat batu pahat..weee....
bubye..

p/s: thanks sudi bace..=)


Friday, March 4, 2011

MoOd ta mEneNtu...

Assalamualaikum...

Mood aq mlm ni sgt2 la ta ok..sedey ade..kecewe ade...entah la...nak nangis tapi aq ta mampu...dalam hati ni rase dah meraung2 sambil tebaring2...(ok tipu..xsampai tebaring)..hhuurrrmmm...Aq rase jiwe aq ni mcm kosong sgt2..kenape tah..

Tadi aq on fb..pastu tibe2 kluarlah status ex-bf aq kat honme page tu an..bile bace status dyer...aq teros rase sebak..entah la...teringat kenangan ngan dyer...kadang2 aq tefikir..Kenape bile aq dah mule nak sayang seseorang tu..mesti orang tu tinggalkan aq..aq ade wat salah ape??salah ke aq nak sayang dyer???salah ke???dah 3x aq kene perkare yang same...bile aq setia bagai nak mampos..dye plak yang maen kayu 3...x paham la..ape kurangnyer diri aq??mase mule2 nak kwn ngan aq beria2 sgt...bile aq dah trime dyer..mule lah buat prangai??adakah semua lelaki same???mesti korg jawab x same an....hhhuurrmmm..jawapan yang biase org ckp kat aq terutamenye kaum lelaki..

Aq sedih sgt ngan prangai ex-bf aq..x penah nak setia..aq ni mcm nak mampos la pecaye an dyer..setie gile vavi ngan dyer..x layan pown lelaki2 yang try nak takle aq..(kdg2 layan gak..tapi aq tetap bagitaw yang aq dah bepunye)..tapi ape yang aq wat slame ni sie2 jerk..kecewe sgt2..='(


video


Sekarang ni aq rase mcm tawar hati...hanya mampu berserah je Pada Allah..Klu ade jodoh, ade lah..xkan kemane kan...


Tuhan beri aq cinta...cinta kepada ALLAH,cinta kepada Rasul, cinta kepada keluarga dan cinta kepada sesama manusia...Aq harap Allah kuatkan iman aq..dan beri aq kekuatan untuk menempuh dugaan ni...amin...

p/s: thanks sudi baca..=)