I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, December 22, 2011

Bubye JB..Welcome MerLEMON.. =)

Assalamualaikum..

Hye semua...Hari ni merupakan hari terakhir aku dekat JB ni...Hati ni berat sangat - sangat nak tinggalkan jb...Lepas ni dah tak boleh nak makan masakan ibu lagi..hhuuaaa rindu nyee...huuuu...Tapi nak buat macam ne lagi kan...Perjuangan perlu diteruskan juga..tinggal lagi 1 sem jerk lagi....Macam tak caye pulak dah last sem..rasa macam baru semalam aku daftar masuk Poli MerLEMON tu...pergi orentasi, pastu dapat kenal ramai kawan - kawan walaupon bukan dari jabatan yang sama...huuiisshh..rindu nye zaman - zaman tu..

Kejap lagi aku dah nak betolak balik merLEMON..skrg ni dah pukul 9.22 a.m...nak gerak pukul 11..tapi barang - barang belum siap pack lagi...pastu sempat lagi aku nak update entry...elok sgt la tu kan...suke buat keje last2 minit...bila tinggal setengah jam...baru lah aku nak kelangkabot...haaiisshh..perangai tak penah nak berubah..hahaha...kadang - kadang aku pelik, bukan aku sorang jerp..budak - budak kelas aku pon same macam aku..suke buat kerja last - last minit...tak yah bagi banyak contoh la...tengok time buat assignment suda...selagi belum tibe hari yang nak di hantar, selagi tu kitorng buat tak tau jerp ngan assignment tu...befoye - foye je keje nyer..haha..Memang resam student engineering ni suke buat keje last - last minit ke hape???huhu...

Ok lah..aku tak boleh nak bebel panjang - panjang...aku target kol 10.15 aku mesti dah siap kemas..hee....sekarang dah pukul 9.45...aku ade masa lagi 30 minit jee lagi..korang tengok la gambar aku dengan budak - budak kelas aku ni k..Bubye... ^^

Sem 1..masa ni tengah polibregate...cube la cari aku kat ne..huhu

Sem 2...waktu ni kat depan kitorang ade adegan perbahasan tak di iktiraf..hahaha~~


Sem  3...Bergambar dengan awex baru Udin,,hiiii...cube la cari awex udin..~~

Sem 4 tak de gambar..sebab kitorang pergi latihan industri...heee..=)


Sem 5..Ni gambar terakhir kitorang dengan arwah Fara & Arwah Alang...Rindu mereka berdua...semoga mereka berdua di tempatkan dikalangan orang - orang yang beriman...amin..



2 comments:

cik NurFar said...

ohooooohoiii....apew seyh
"cube la cri awex udin"???
malu sudeyh -_-"
jgn bergitu cik Mai

caHAYA said...

hiks. dah tua dah kite kan senior ?