I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, November 22, 2012

5 STAR convocation at UTHM.. ^^

Assalamualaikum...

Hye semua... seperti yang telah aku janjikan hari tu... hari apa aku tak ingat lah... yang penting aku ada janji dengan korang semua yang aku nak tunjukkan dekat korang semua gambar sepanjang convocation UTHM 3 november 2012.. walaupun aku tak dapat join, tapi bila tengok gambar - gambar ni, terasa macam aku pon turut terlibat jugak.. heee... sangat lah meriah.. masa aku upload gambar ni tadi, aku pulak yang terasa excited tau dak... meriah nya bukan main lagi.. terbit pulak perasaan jealous kat budak - budak UTHM ni.. ye lah.. dapat grad dekat dewan yang cantik + awesome ni... dah la besar giloooo.... haaiisshhh...


Ok lah.. jom tengok gambar - gambar sepanjang majlis ni berlangsung.. kalau tak silap aku konvo ni berlangsung 2 hari berturut - turut.. hari sabtu untuk sidang 1 & 2 seramai 2000++ jugak lah.. hari ahad untuk sidang 3 & 4 pulak dalam 1000++... ramai kan... bertambah - tambah best lagi bila TENGKU MAHKOTA JOHOR (TMJ) sendiri yang datang bagi anugerah diploma,ijazah,master or Ph.D dekat para graduan.. huuiissshhh syiiookkk wooo.. 


Ni lah Dewan UTHM nye...bagi yang first time masuk mesti akan kata BESAU nye dewan ni sambil mulot ternganga..HEHE


Side view....


Ni part yang paling aku suke... LED light dia memang TERBAIIIKKKK lah...tambah lagi dengan sound system.. perrgghhhh.. terangkat beb kalau ko ade kat dalam dewan ni...

Tengok tu, Ghani othman pon datang sekali tau...mane lah tak meriah kan..

Masa ni diorang semua tengah tunggu ketibaan Tengku Mahkota Johor atau lebih dikenali dengan TMJ..

HAAAAA... tu dia .. dia datang.. dengan kereta besau nyer... blink - blik mate aku .. best nyer kalau dapat naik kereta tu...flat kereta pon nama dia jugak.. perrghhhh.. untung fazura.. tetibe**

Sebelum masuk dewan, baca doa dulu... 

Mula - mula aku ingat ni semua hulubalang dia.. ramai gillooo.. bile tengok betoi - betoi, rupanya orang pancaragam lah.. tak perasan pulak menatang besau yang dia tiop - tiop tu.. ape jadah tah nama dia.. aku tak tau.. 


Antara kederaan yang jadi escort TMJ...

haa... ni dia kereta tu.. isshh.. jeles nye.. kalau aku ada mesti dapat amek gambar dengan kereta ni.. huuiisshhh...punye lah kilat sampai nampak bayang - bayang budak 3 orang tu... actually tak lah budak mane pom.. dah tue dah..



Site team aku yang terlibat dalam memastikan majlis semuanya berjalan lancar... ceh.. ayat skema giloo..

Keadaan main entrance... sangat sesak.. atok,nenek,mak,ayah,pokcik, mokcik, along, angah,ude, ucu semua nya ada... 

Keadaan sebelum pintu utama dewan di buka.. ramai giloo kat luar tu kan.. 

Begini lah rupanya bila pintu dah dibuka.. 

Live gamelan.. untung lah.. masa aku kat poly dulu, just gune miming jerp...
Gamelan ni berada kat first floor right wings...

Ni pulak live band..
berada di first floor kleft wings... gempak - tak gempak konvo dorang ni...

Majlis start.. nampak tak.. ramai kan graduan diorang... peerrghh.. bestnya kalau dapat grad kat UTHM ni..

Ni semua graduan UTHM.. kalau tak silap aku, bahagian kanan ni, untuk graduan, yang behagian kiri tu, untuk mak bapak kot...



Ni pulak keadaan di belakang or dekat luar dewan.. ramai kan... 


Antara orang kuat orang UTHM..yan selalu aku berurusan yang pakai tie biru tu.. tak padan tue ganyot.. gatal boleh tahan tu... puuiii lah.. 



Ni pulak time diorang nak keluar dewan.. beradab gile.. time aku kat poly hari tu, kitorang main keluar jerp.. gile tak sopan diorang ni.. HAHA

Last but not least.. selesai sudah hari yang ditunggu - tunggu.. dan Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.. walaupon tanpa kehadiran aku kan.. ceh.. macam lah kau tu orang penting sangat kan mai oii.. hehe..Ok lah.. aku pon nak balik ni..kerja pon dah siap.. tinggal tunggu meeting jerp esok.. harap - harap tak kene hentam lah kan.. tapi insting hati aku ni mengatakan esok macam kene hentam jerp.. huurrmm redha je lah mai oii..  ok, bubye... =)

P/S : orang semua cuti, aku jerp keje sorang - sorang kat opis nih.. giler rajin sioottt...~~

2 comments:

ZulFadhli said...

gambar zul takde pun . hehehehe.

caHAYA said...

tak menahan tol ..Tua ganyut ! ko igt ko tu bujang trang tang tang ? haha