I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, February 27, 2011

ConGraTulatiOns...~~=)

Assalamualaikum..

Hye..hari ni aq wat spacial entry for "bekas kawan" aq...huhu...congratulation ok coz dpt result yang BOMBASTIK lagi KEBABOM utk STPM hari tuh...huuhuhu...3.75 tuh..wwoooowww...!!so terer ar u..hehe...tahnih3x..pas ni dah boley sambong u..pastu jadik cikgu ok...hehe..

Aq taw ko mesti boley wat py...sowy lah..disebabkan aq..result SPM ko terok dulu an...sampai ko ta dpt masok U pown..sanggop ko smbong STPM walaupon ko ta nak kan..huhu..sowy sgt2...aq taw result ko ni pown daripade adeq ko...harap ko jgn la mara dyer ea..


ok lah...dah ta taw nak ckp apew lagi..harap ko succes & tabah tempuhi perjalan hidup ko kat U nnt..ta lupe jugak..Aq doakan ko bahagie ngan si "dia" tersayang ok...terimelah hadiah dari aq yang ta seberape ni ha...



Jenoh aq nak mencari gmb ko...akhirnye jumpe gak...ni lah satu2 nyer gmb ko yang aq ade...(gmb ni pown aq minx kat arep dulu..)...yang len aq tase dah "TERdelete" kowt..huhu..by the way thanks la yerp coz masih simpan album gmb yang penah aq bagi kat ko dulu..album warne ungu ea???huhu..aq pown dah lupe..adeq ko yang gtaw aq tadi..haha... ok lah TAHNIAH ok...=)


BUBYE...=)

P/S: Thanks  sudi bace..=)

5 comments:

caHAYA said...

ya allah. terernye weyh........dy ameek f6 ea??
gempak seyh..

Miss Myzatul said...

aar..dyer amek f6...dyer mmg pandai pown..mse upsr he get's 4a's.pmr 6a's spm jerk jatoh...just 4a's...

caHAYA said...

brilliant !
na minx otak dy cket r..haha

Dda Ly said...

:) worth it la usaha dia selama ni kan..:)

meh ke rumah,
~farewell friends~
keep in touch ye..♥♥♥

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye dah join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/terbaru-xia-xuanze-ganti-misbun.html