I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, February 6, 2011

Edit Photo Contest..yyuuhhuuuu..~~

Assalamualaikum...

Hye..Fisrt time aq join contest Cik Yana.. Thanks to Cik Haya coz tag aq..weee..~~


Jom terjah syarat2nyer.....zaasssss....!!

(1)Buat entry yg bertajuk 'Edit Photo Contest'..
(2)Follow blog yana neh..
(3)Untuk contest ni..kowg cuma perlu edit photo..tak
    kisah photo apa pun..janji photo tu kowg edit k..ikut
    lah kowg nak edit mcm mana pun..janji santik dan
    menarik..kowg boleh sertakan 1pic @ 2pic okeh..;d
    dan kat entry tu ada pic sebelum edit dan 
    selepas edit ye..;d
(4)Kat entry contest kowg tu..
    Letakan Pic kat atas tu dan link kan ke  contest
    yana dan link entry kowg post kat sini...
(5)Pemenang akan dapat hadiah topup tidak kurang
    dari RM50..dan sedikit Hadiah saguhati utk 2owg..
(6)Jika banyak pic yang santik..undian akan di buat..;d
(7)Tag 3 0wg..untuk contest ni...
(8)Tarikh tutup pada 15hb/3/2011..


Ok..Nih gambar yang aq pertaruhkan dalam contest nih...

Before




After

Gambar yang kedua pulak....


Before


After


Ok dah setle..kalau ade rezki menang contest nih.. Alhamdulillah..hehe..aq bukannyer pandai sgt edit2 gamba pown.. biase2 jerk..Ok..jom pakat ramai2 join contest cik yana nih..

orang yang ditag..



2 comments:

rieyana ynn said...

slmt pagi...makaseh ye juin contest yana nice edit..good luck...;d

Miss Myzatul said...

yana..hehe.. saje nak cube basib..thanks yerp..=)