I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, February 18, 2011

Jgn Maenkan prasaan aq boley ta?????!!

Assamualaikum...

Hye.. mood aq ta stabil mlm nih..sgt2 ta stabil ok..rase sedey ade, mara ade, menyesal ade, bodo pown ade..isshhh!! ta taw lah mcm ne na ckp.. ta tempat nak luahkan..klu boley nak jerit kuat2... nak nanges sepuas2nye..tapi aq ta boley wat mc tuh.. aq kan kat ruma fara.. klu kat ruma aq.. dah lame kowt aq wat mcm tuh.. pastu mesti temenong kat koridor depan bilik aq..tgk bintang..rindunye suasana kat ruma..

ok fine..stop pasal cite kat ruma..kali ni aq nak luahkan ape yang aq rase skarang ni..aq ta taw nak luahkan kat sape lagi..anggaplah ape yang aq ckp ni sbagai pedoman utk kowg2 kat luar sane supaye jgn buat ape yang budak ni buat kat aq..



Permulaan crite..Aq ade kenal sorang mamat ni..kire dyer baik lah jugak an..aq kenal pown daripade nenek aq.. nenek aq yang beria2 kenenkan aq ngan dyer.. mule2 aq mcm mls nak layan.. bile dah lame2 asyik kene desak jerk kwn ngan ngan mamat nih..aq pown layankan je lah..ta nak la kecikkan aty nenek aq an..mase mule2 kwn, dyer baek giler..biase la..baru2 kenal..handphone tuh klu ta bebunyi setiap saat ta sah la an.. madah mesej jerk.. klu col tuh.. ta yah ckp lah an.. lame giler...

Nenek aq pulok ta abes2 puji psl dyer.. baek lah..hormat org tua lah.. ensem lah..rajin bekerje lah..pandai cari duit lah.. mcm2 lah..xderk 1 pown yang jahat..sume baek2 blake..mule2 kawan tuh.. aq biase2 jerk.. xderk prasaan pown kat dyer..kebetulan mase aq baru2 kawan ngan dyer.. aq baru jerk clash ngan pakwe aq..tu yang aq layan jerk mamat nih.. klu ta.. maap lah yerkk..ta kuase aq nak layan laki laen..~~

Bile lame2 kawan ngan mamat nih..mamat ni nak ajak aq couple ..aq pown on jelah.. tapi bukan la time tu dyer ajak couple aq twos stuju.. ade la dlm 5 bulan baru aq approve dyernyer lamaran tu an..konon2 bile aq couple ngan mamat ni boley la aq lupekan ex-couple aq yang dulu tuh..mane tak nyer.. stiap mlm masti aq tringat kat ex-couple aq tuh.. klu ta nanges mmg ta sah la an..3 tahon kot aq couple..mcm2 pengorbanan aq dah wat.. sampaikan aq sanggop pindah skola, dok jaoh ngan family aq semate2 nak jumpe dyer.. isshh..bodo giler bile aq igt2 balik..pastu clash ngan alasan yang ta masok akal..isshhh!!mls nak igt..wat sakit aty jerk..

Bebalik pade mamat yang nenek aq kenalkan ni..hmm.. mase mule2 couple caring giler.. rase mcm ni lah jodoh aq..ni lah bakal suami aq.. byk2 trime ksih lah kat nenek coz kenalkan aq ngan  mamat ni an..mane ta nyer.. dyer sanggop jengok aq kat melake..pastu anta aq, amek aq..bile aq dlm kesusahan mamat ni lah yang bagi nasihat kat aq.. mamat ni lah yang menghiburkan aq...mcm2 lah..rase bahagie lah an..walaupon mase tu syg aq kat dyer ta sampai ta 50% pown..

Skrg dah nak masok 2 tahon lebey aq couple ngan mamat ni..Bile dah lame2 kawan..prangai dyer mule brubah sikit2.. dah 
jarang col aq.. mesej aq..klu aq ta mulekan.... mmg haram lah an.. langsong xderk..bile tanye..nape x mesej??nape x coll??jawapannyer same jerk..bz ngan keje..klu dah mesej pown jarang..jgn kan nak jumpe an.. mmg ta jumpe la...bile aq ajk jumpe jap..mesti ade jelah alasan dye..mls nak ty dyer knpe ta boley jumpe.. aq paham sgt ngan keje dyer..keje dyer ta same ngan org len.. masok kol 8, kol 5 dah balik.. dyer nih masok kol 8... balik ta tentu.. kadang2 balik.. kadang2 ta..keje pulak sampai larut mlm..hmm..ta pe lah..asalkan dyer ta wat keje haram dah la..aq ta kesah sgt..

hmm.. yang buatkan aq kecewe ngan prangai dyer.. dyer dah pandai nak tipu aq..pastu x setie pulak tuh.. mcm ne aq taw dyer ta setie??hmmm...aq bukan jenis yang cepat pecaye ckp org...slagi bende tuh ta tejadi depan mate aq..mmg aq wat ta taw jerk lah an...hmm....ade 1 hari tuh.. time raye..aq jumpe lah dyer an..konon2 nak braye same2 b4 dyer start keje..mse ngah kat dlm krete tuh, aq pown saje2 check phone dyer..bile aq tgkk..byk giler mesej pompan "A" ni..aq pown ty lah..sape pompan ni..dyer ckp la kwn kelas dyer dulu ms kat skola menengah..aq pown caye lah..bile aq tgk mesej pompan "A" tuh..syg2, ayang2..perghh!!menyirap..aq still relex lagi..senyum lagii..hheeeeee=)Ade la dlm 1 bulan gitu an ta contact mamat ni..tapi aq tgk dyer mcm wat ta taw jerk.. bukan nak pujuk ke ape..isshhh..saba jerk aq.. aq tepakse lah mengalah..


2 Bulan yang lepas..aq dengar cite dyer dah couple ngan sorang pompan ni..name dyer "W"..mcm biase lah.. aq ta caye pown..sampai lah aq tgk fb mamat ni ngan pompan "W" ni..mmg in relationship.. pompan ni pown siap letak gmb mamat ni kat fb dye & ckp.."this is my darling".. klu sekeping jerk gmb ta pe lah an.. ni ta.. byk giler..angin satu badan aq..iiissshhh!!!GERAMNYER...mcm nak BOM jerk mamat nih..huhh!!!bile aq tanye itu, ini.. x ngaku pulak..ta abes2 kawan..aq mls nak gadoh..aq pown biakan lagi.. saba jerk lah an..nak mra2 pown ta gune.. bende dah jadik..~~


Baru jap tadi aq tgk lagi fb mamat ni..aq nak log in fb dyer.. tibe2 ta boley.. rupenye dyer dah tukar password laen.. bile aq tanye nape tukar??dye ckp ramai sgt dah taw password dyer..tu yang dyer tukar password baru.. bile aq minx..mcm2 lah alasan..lupe password..adeq yang tukarkan password tuh..aq pown biakan  erk..mls nak ty byk2..nnt mesti ade je lah alasan dyer..lebey baek diam..


Yang buatkan aq makin sakit aty bile aq tgk..dyer dah mule dah bejinak2 ngan pompan laen pulak..kali ni ngan "J" pulak..ishhh!!byk giler pompan..mmg betol2 player mamat nih..mcm VAVI tol..kali nih dah ta boley bersabar lagi dah..ape nak jadik, jadik lah...aq baru jerk minx clash ngan dyer tadi..aq x derk lah maki2 or mara2 mcm pompan laen slalu wat kan.. aq still waras lagi..ckp baek2..x nak lah gadoh2..kite kenal care baek.. so kite clash pown care baek.. nak mara pompan tu pown ta boley gak.. klu lelaki yang ta mulekan dulu xkan pompan tu nak layan kan..


Skrg ni ape yang aq boley wat..redha je lah.. mungkin x derk jodoh..atau mungkin Allah nak temukan aq ngan seseorang yang lebih baek.. mane aq taw kan..hanya DIA yang menentukan segale2nyer..nak nanges sampai air mate darah skali pown x gune gak.. bende dah jadik..


Pesanan: Kepada "S"..cukuplah sampai sini jerk hubungan kite...jgn maenkan prasaan mai lagi.. mai dah ta sanggop disakiti lagi..mai ni bukan boneka yang boleh "S" wat sesuke hati.. bile susah cari mai..bile senang "S" buang mai..cukuplah..x sanggop lagi dah..da byk kali mai saba ngan prangai "S"..kli ni mai da ta sanggop lagi.. dah 3 kali mai kene tipu..mai ni mcm org bodo..TERhegeh2 tunggu "S".kite cari lah haluan masing2..mai minx maaf klu slame kte kenal ni mai ade wat "S" sakit aty..halalkan segale mkn minum mai..kirim salam kat mak..


Kepada nenek..along nak minx maaf kat nenek sebab along dah kecewekan nenek...along sayangkan nenek..mungkin "S" bukan jodoh along.. along redha..along harap nenek ta kecik hati ngan keputusan yang along buat nih..biala Allah yang menentukan segale2nye..


wasalam..



Tinggal kenangan...

2 comments:

Anonymous said...

ok 4 ur informationm i had read ur post! and my name is one of d list.. juz need u to tell me d truth is dat guy is really sucks!!!

Anonymous said...

i thought he love me.. tupany korng ny r/ship lg lame (3 years) dr i ny ngn die... damn! i should kill him for our goo sake