I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, March 4, 2011

MoOd ta mEneNtu...

Assalamualaikum...

Mood aq mlm ni sgt2 la ta ok..sedey ade..kecewe ade...entah la...nak nangis tapi aq ta mampu...dalam hati ni rase dah meraung2 sambil tebaring2...(ok tipu..xsampai tebaring)..hhuurrrmmm...Aq rase jiwe aq ni mcm kosong sgt2..kenape tah..

Tadi aq on fb..pastu tibe2 kluarlah status ex-bf aq kat honme page tu an..bile bace status dyer...aq teros rase sebak..entah la...teringat kenangan ngan dyer...kadang2 aq tefikir..Kenape bile aq dah mule nak sayang seseorang tu..mesti orang tu tinggalkan aq..aq ade wat salah ape??salah ke aq nak sayang dyer???salah ke???dah 3x aq kene perkare yang same...bile aq setia bagai nak mampos..dye plak yang maen kayu 3...x paham la..ape kurangnyer diri aq??mase mule2 nak kwn ngan aq beria2 sgt...bile aq dah trime dyer..mule lah buat prangai??adakah semua lelaki same???mesti korg jawab x same an....hhhuurrmmm..jawapan yang biase org ckp kat aq terutamenye kaum lelaki..

Aq sedih sgt ngan prangai ex-bf aq..x penah nak setia..aq ni mcm nak mampos la pecaye an dyer..setie gile vavi ngan dyer..x layan pown lelaki2 yang try nak takle aq..(kdg2 layan gak..tapi aq tetap bagitaw yang aq dah bepunye)..tapi ape yang aq wat slame ni sie2 jerk..kecewe sgt2..='(


video


Sekarang ni aq rase mcm tawar hati...hanya mampu berserah je Pada Allah..Klu ade jodoh, ade lah..xkan kemane kan...


Tuhan beri aq cinta...cinta kepada ALLAH,cinta kepada Rasul, cinta kepada keluarga dan cinta kepada sesama manusia...Aq harap Allah kuatkan iman aq..dan beri aq kekuatan untuk menempuh dugaan ni...amin...

p/s: thanks sudi baca..=)

1 comment:

caHAYA said...

SAbar je mai. mungkin ape yg kite syg tu, bukan terbaik utk diri kite..sebab tu kalo kite na syg org, jgn syg dy 100%,..
umo masih mude, ade je lg baek dr skunk...:)