I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, March 23, 2011

Effect ta derk Keje kat opis...=)

Assalamualaikum....

Hye,hye,hye,hye!!!!kembali lagi bersama Myzatul...hati sangat gumbira pada hari ini..mau tau kenape????uuhhuuiiiii...meh dok dekat2 cini..nak cecite nih..heeeee=)

Hari ini semua budak2 office aq ta derk kat office...semua ok...xderk seko pown yang tertinggal..mereka semua sudah berhijrah ke Johor Bahru untuk menghadiri taklimat yang di anjurkan oleh pihak consultant aq iaitu IPMS...aq tau lah meaning IPMS tuh ape kan...yang aq taw IPMS nih syarikat consultant yang sama2 terlibat dlm projek aq kat UTHM nih...Yeeyyyyy...!!merdeka!!!wat pertame kalinyer aq boley mengangkang kat opis nih sambil TERSENYUM LEBAR tanpe perlu TENSION2 wat RFI yang memboleykan hidop aq porak perande...hhahahaha..THANKS to IPMS..syabas..!!!anda telah melakukan tugas yang baek ok...haha...

Disebabkan semua kerja2 aq dah siap pagi tadi..so aq pown mulelah merajinkan diri untuk membuat header baru...yawww.....!!!teruje sungguh yerk disitu...korg nampak ta header baru aq tuh...header tuh aq wat dengan titik peloh aq taw...(berpeloh2 habes....)hahahaha..good job mai..!!akhirnyer anda berjaye jugok merealisasikan impian anda untuk try membuat sendiri header bagi blog anda ini...uuuhhuuuiiiii....(ayat ta boley bla..skema na mampos..)

walaupon header yang aq hasil kan tuh simple pimple...tapi amat bermakne bagi diri aq...so lepas nih ta yah lah nak susah2kan org laen spy wat kan header blog utk aq kan...heeee....=)

 Header lame yang telah dihasilkan oleh encik Coffee for all..cooll kan..=)

Header yang aq wat sendiri...heeeee..=)
ok bubye..=)


p/s :thanks sudi bace..=)

2 comments:

caHAYA said...

mengangkang..ta bole bla...
ta sampai setaun header lebih seploh..haha

Azroy Bin Kassim said...

baa~ CAK!!

elok bebenor ler tu pompan ngangkang.. masuk angin sat g tau ler... ;p