I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, May 15, 2011

Melepaskan rindu bersama Ahmad Rifqie Darwish..=)

Assalamualaikum..

Hye...dah lame rasenyer tak update blog..rindu bukan kepalang lagi..bukan ape..asal nak update jerk..idea teros hilang...tak tau lah pi mane..padahal mase snap2 gambar...ade jerk idea nak tulis utk discription gambar tuh..huhu...discription..tak boley bla tol..

Actually cite kali nih agak belapok gak lah...dah lame terjadi..tapi still jugak nak cecite kat korang..hehe...mesti korang tertanye2 sape Ahamad Rifqie Darwish kan...adakah boyfie baru aku??or kawan baru aku??or kawan lame aku???orrr...........bape banayk or lah..kan...heee.....sebenar nya dia ni orang dah berjaya meragot hati aq...cetttt...sehari tak tengok muka dia..rase tak tenteram lah jiwe aku...mcm ade jerk yang tak kene..bak kate orang..makan tak kenyang..mandi tak basah lah...heeee....penasaran tak korang???penasaran tak...???hehehe...

ok lah...jom lah aku kenalkan insan teristimewa ni..JENG JENG JENGGGG
*
*
*
*
*
*
*
*
MEMPERKENALKAN AHMAD RIFQIE DARWISH....!!!atau name manje nyer..Awishhhhh..~~Dram rolll.....~~~

 Opppsss...silap daaaa....ni adik aku lah...dak dimok dlm rumah aku....haha..tombamkan pipi dyer..kalah pipi aku wooo...

ok..kali ni mesti tak silap punye lah....memperkenalkan awish kekasah hati mai...!!!!dram roll please....hehe..
*
*
*
*
*
*
*
hahhhh...!! ni lah..AHMAD RIFQIE DARWISH...comel tak..???hensem tak...???huhu...mestilah comel+hensemkan buah hati pengarang jantong aku..hehehe...

cayang die ketat2 lah..muaxx333x....hamek ko...kene tiiuummm nan aku...lekat habes..
tengok muke die...relex jerk kene tium ngan aku...heee

 Awish bersama mak ngah die..."ape mak ngah tuntuk2 tuh??awish tak taham lah..."hahaha

awish tute tene digit nan mak long...heeee=)

awish tengok ape tuh??tengok camera lah tayunk oi...hehe.....taaaayunk awish...

Gi ni lah bile dah jumpe tok lis die...haha..pandai tol wat muke...

klu korang nak tawu...awish ni anak buah aku yang pertama...sangat sayang kan budak tecik nih...dulu before datang batu pahat nih..keje aq tiap2 malam jage die ni lah.. maen2 ngan die..mamam same2 nan die..tido pown same2 ngan die gak...tapi bile dah kene transfer batu pahat nih...hanya gambar jerk lah pengubat rindu...hehe

awish dah ade facebook tau..advance tol..tecik2 lagi dah ade facebook..korang nak tengok fb awish..jom klik SINI..
OK lah..sampai sini jerk lah entri kali nih..bubye semua.....=)


p/s: thanks  sudi baca karangan aku...=)

3 comments:

Nur said...

hamboi~~comelnye anak sye~..oppss!..haha~rindu came awish~..;)

caHAYA said...

omg ! comel ! macam aku...;p

aku nak cubit pipi dia laju-laju..arghhhh!(ttibe meroyan)...

Miss Myzatul said...

haya...perasaan btol ko erk..hahahaha