I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, September 29, 2011

5 cocok Satay...

Assalamualaikum…

Hye u all’s….kabare???hohoho…aq kat cni sehat lah hendaknyer..walaupon hampir gilo dok memikirkan pasal design...ha...entry kali ni aq nak cecite kat korang pasal last day raye utk tahon ni...huhu...org laen dok update raye time first day raye, second day raye…aq dok update pasal raye pade hari terakhir raye…elok bebenau ler tu kan…Nampak lah ke”busy”an aq sejak masok poly ni kan…huhu…

semalm kat  jabatan aku ade anjurkan jamuan raye(JABATAN KEJURUTERAAN AWAM)…meriah bukan maen lagi yer…..(MERIAH ABES LA KAN)…dek kerane excited telebih…make aq dan housemate aq pown datanglah poly seawal 8 PAGI….huhh….nampaklah excitednyer an..orang len sume dtg kol 9, 10 pagi…haha…bile dah dtg awal…make dudok lah bertafakor dlm kerete tuh selame setengah jam…malu punye pasal nak pegi jabatan sebab tak de orang…hampeh…haha…

Bile dah bosan dok bertafakor dlm kerete tuh..maka kami2 pown decide pegi lah kantin…perot dah memanggil2 suroh di isi ni…aq igt bile dah  dtg awal dapat lah mkn byk2 an…huh.!!rupenyer laen plk yang jadi…

Setelah beberape jam kemudian……

Mohd yusri selaku ketua mafia dalam kelas ktorang pown sampai bersame dengan konco2nyer….dan segere memaklumkan kepade kami yang jamuan start kol 12…ppuuii…m*mp*s tak boley bla la sey….lambat giler start….penat jerk dtg awal2…habis make up I cair yah oiii….sementare menunggu majlis start..make kami bersame konco2 pown bergambar sakan lah di kantin…dengan berbekalkan kamere compact haya sehan dan juge Omar Rudy..make terhasillah gambar2 di bawah ini….walaupon kami2  tak mempunyai kamere DSLR…tak mengape….wat do no je k…itu semua duniawi saje….wahhh!!!ayat tak boley bla la kau mai….padahal jelez bukan maen lagi….huhu





Geng mafia bersame dengan 5 orang gadis ayu...huahua....*ayu lah sgt an...

Majlis pown bermula….

Majlis start awal skt yerk..kol 11 dah start…nsb baek tak pkl 12…klu tak…jenoh la nak menunggu nyer nyah oiii…tujuan utame bile majlis dah start adalah nak mkn byk2…sebanyak yang boley….(mak ai..pelahap kau mai)….uuhhuuiiii…tak sabar rasenyeww nak mkn…bile majlis start igt an dah boley mkn twos…rupe2 nyer kene tgk lecture & student mane game tah pape tu…haaaiisshh..orang dah haos+lapar gile nih….dyer boley plak nak maen game…dah la panas…-_-“

Akibat tak tahan menunggu..maka aq ngan classmate aq pown lepak lah minum2 kat kantin…pas minum2 kat kantin, aq di maklumkan oleh si DIA yang kami2 dah boley amek mknan…yahhoooo!!!!dah boley mkn.dengan sepantas kilat kami pown teros menuju ke jabatan utk mengambil makanan…zzzaasss!!
Mule2 ktorang satay…alahai…sorg 5 btg je ke…haaiisshh..mane la cukup….igt an xde makanan laen…bile dah abes makan satay…ade lecture bagitau ktorg yang ade makan lain selain satay…wah2…!!ktorang pown teros pegi ke tempat yang di maksodkan…bile sampai jerp…tgk makanan ade lagi..tapi tapeware plk habes..so tak dpt lah ktorg melantak byk2..just satay jerp…luluh hati ini tau..hajat nak makan byk tak kesampaian….sedih bukan kemain lagi…huuuuhuu T_T”

Bile tujuan utame tak kesampaian…maka tujuan kedua pula cuba di penuhi..huhu…apekah tujuan kedua itu??huhu…tungguuuu…..tgk dulu gambar2 di bawah ini….dah tak mampu lagi nak menaip ni…orang kate gamba ni dapat menceritekan segale2 nyew kan…(alah….ckp je lah kau dah kehabisan idea mai….kan  senang….nak madah berhelah plk..)..haha

bersame abg2 mafia...kali ni dah bertambah ahli yerp...
dari kanan...ijat,shah,acid ct yusri,najib@tomok,payed.
2 dari kiri....naem @ si khering & omar rudy....hohoho

Gambar kami berlima tak boley tinggal ea...wajib!!!huhuh

alahai...santeq2nyew gadis2 DKA5B ni....bile dah bergaye kalah budak HOTCAT(hotel & catering)...jangan jelez nyah...huhu

dose byk sgt....so cepat2 lah mintak maap sebelum terlambat...kepade yang tak sedau2 diri tu..wat2 sedau lah yerp....khas ditujukan kepade si p_nd_k....tetttt..!!!


Macam tak caye aq boley posing sampai mcm ni skali..panjat gugurl...hahaha..

leha tergode ngan panjang ke???

eh...eh...semak plk orang kat blakang tu...mencacatkan suasane yang indah tol..hahaha

Tredmark tak boley tinggal erk...weeeee ^^

Bersame senior aq yang paling gilerrr..klu dah jumpe ngan mamat ni, alamat kegilaan pale otak masing2 tak dapat nak di sembunyikan lagi...


alololo...comeynyew awek udin ni....cian ikin, udin x dapat join skaki...almaklumlah...dah jadi insan terpilih lah katekan...~~~hahaha

BFF time kat teknik kote...wah2...ciap wat love2 lagi...tomeynyewww.....wawan ni dah macam adeq aku dah aq wat...huhu

bersame si DIA...heeee..tetibe malu plk...huhu *wink..wink...




p/s: thanks sudi bace karangan aku...=)

6 comments:

ana hafizah said...

ske tgk semorang..:')

Miss Myzatul said...

windu kat awk..klu awk ade lagi best ana hafizah..=)

caHAYA said...

e'eh. suke la kalo byk gamba aq..haha..
ana hafizah : chill bebeh. nt kite amek la gamba lg pegi uma ko..huhu

Nur said...

kewe suko hok gambo mu dgn abe mu tuu~~..(kecek klate)..haha~..SERIOSLY!!sgt RINDU pde anda!..cepat la pulang~..;')

farizulanuarmurad said...

pic bwah skali den ska,,,,,hahahahhaha

Miss Myzatul said...

farizul : memey la hang suka..kwn hang kan...hihihi..sshuuuttt tau...heeee=)