I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, December 21, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN / JOM Kenal Miss Mai


ASSALAMUALAIKUM...=)


Hye kwn2 ku semua...JOM LAH KITE BERKENALAN...hehe=) sebenarnye arini aq na tulis psl kisah hidup aq.. tapi ta jadi pulak..na taw sebab ape??huhu.. tentulah sebab nak join SEGMEN JOM BERKENALAN yang dianjurkan oleh cikgu akim kite nih.. hehe...mase lawat blog cik tom tadi tibe tetibe jerk aq jatoh hati plak ngan segmen nih.. ceewaahh.. hehe.. ok lah... jom lah join segmen nih.. nak taw syarat2 nyer... jom kite terjah...=)

Cara nak join segmen ni cukup mudah..Jom tengok syarat2nya~
1)Buat Entry bertajuk"SEGMEN JOM BERKENALAN"
2)Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry anda(kalau nak letak kat sidebar pon takpe)..linkkan ke entry ni~


3)Jawab 7 soalan berikut:
-Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)..ceritakan sedikit
-Ceritakan tentang diri anda (cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)
-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?


4)Tagged 4 orang rakan blogger anda(jangan lupa ingatkan dorang!)..
5)Linkkan entry anda ke ruangan komen...maseh
6)Tarikh tutp sampai 3 Januari 2011~

ok korg dah tgk syarat2 nyer kan..ape lagi jom lah join...=)


aq na jawab soalan2 tu dulu..yyeeyyhhh!!Excited sgt nih taw...

::Apakah status anda
::: Atooii... Na jwb status nih lah yang segan nih...huhu.. ok lah status aq masih single but not available taw.. hehe..masih bujang tratan tang lagi ok...huhu =)

::Ceritakan tentang diri anda
:::Name diberi NUR MAIZATUL ADHA BINTI MU'ALIS..panjang kan.. disebabkan name aq yang panjang nih lah.. mcm2 orang panggil aq.. ade yang panggil mai, maiza,zatul,adha, along & mcm2 lagi lah.. aq pown ta igt.. haha..ta kesah lah ape orang na panggil yang penting dorg happy...umor aq 19 tahun untuk tahun ni lah.. tahon depan aq ta taw.. huhu..(wat2 ta taw coz ta nak ngaku dah tue.. hehe) aq ade 3 org adik beradik dan aq yang first.. sebab tu lah ade yang pangiil aq along.. adik bradik aq sume perempuan.. ta derk yang laki2 ok.. hehe.. aq masih menuntut di POLITEKNIK Merlimau Melaka.. amek Diploma kejuruteraan awam...ok.. cite2 aq pulak sebenarnye na jadik ENGINEER..tapi orang ckp pompan nih susa na jadik engineer.. pesaing laki2 sgt lah ramai.. so peluangnye sangat nipis.. betol ke?? aq pown ta taw..ta kesah lah org na ckp ape.. yang aq taw aq mmg na sgt jadik engineer.. hehe..

:: Ceritakan tentang Blog anda
::: Sebenarnye aq buat blog ni untuk suke2 jerk.. tempat aq na kongsi cerita tentang kisah hidop aq... blog ni baru jerk ditubuhkan.. kire2 8 bulan yang lampau..haha.. tapi baru bergiat aktif ketika bulan 11 ari tu.. masih perlu byk belajar lagi utk upgrade blog ni supaye jadik blog yang hebat mcm korg sume...hehe...cikgu akim suroh buat promosi lah.. huhu.. LAI LAI LAI....DTG LAH LAWAT BLOG AQ OK.. SKALI DTG DPT TGK AWEK CUN YANG ADE KAT SIDE SEBELAH TUH.. 2 KALI DTG MANE TAW DPT ORG NYER PULOK..3 KALI DTG.. LUU PIKIR LAH SENDRI.. haha....=p

:: Apa pandangan anda tentang dunia blog?
::: bagi pendapat aq dunie blog ni ade mcm2 ragam... ade yang yang buat blog utk dptkan keuntungan, ade yang buat untuk sharekan ilmu yang penuh di dade nih utk kwn2, ade yang buat untuk kongsi cerite & mcm lah lah..pape pown memang best coz kite dpt bekenalan dengan ramai orang dan kite jugak boleh blaja mcm2 dlm blog ni...ia penuh berwarne warni.. kalah warne pelangi.. hihi..

:: Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
::: aq nih ta derk lah otai sgt an na bagi nasihat2 nih...hehe... pape pown.. kpd kwn2 yang baru na berblog, berblog lah dgn ikhlas, bak kate abg aizul marcello = tulis blog pakai hati...~~...jgn putus ase ok..hehe

:: Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
::: aq rase ta derk yang unik kowt.. haha... pape pown korang lah yang menentukan same ade blog aq nih unik ke ta.. hehe

:: Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
::: aq akan tulis blog sampai bile2..hehe..selagi hayat di kandong badan...akan ku paksa diri ini utk menulis blog.. ahakksss... haha..aq harap ramai yang sudi bekawan ngan aq n jadik follower aq.. dan aq harap jugak blog aq nih akan dikenali ramai satu hari nnt.. hehe..

4 orang yang aq na tag adalah...jeng..jeng..jeng...hehe

6 comments:

Syafiq Rosli said...

all da best

Miss Myzatul said...

thanks yerk syafiq... salam perkenalan..wwee....=)

cik fara :) said...

mai , na link blog orang yg bt contest ue ?

Miss Myzatul said...

ni link nyer... sowy yerk...
hihi

http://loqkimagri.blogspot.com/2010/12/jom-berkenalan-terbuka-untuk-semua-yg.html

misz nana said...

selamat berkenalan :)

Miss Myzatul said...

salam perkenalan misz nana..=)